Usluge ne pružamo osobama mlađim od 18 godina

Centar alternative

Centar alternative "Sirius" ima višegodišnje iskustvo u savjetovanju klijenata na području posla, ljubavi, zdravlja i života uz pomoć astrologije, numerologije, runa, viska ili tarota.

Također, djelatnice centra za alternativu predviđaju budućnost pomoću tarota i kristalne kugle, te tumače znakove i savjetuju Vas kako spremno možete dočekati budućnost. Ne čekajte da se ona dogodi, već se pripremite za nju.

Nazovite kontakt telefone centra za alternativu gdje Vas čekaju naši educirani djelatnici uz jamstvo za ozbiljan, osobni i profesionalni pristup te diskreciju.

Telefoni su: 064 60 60 50 ili 064 65 65 05

Trebate li samo razgovor, savjet ili utjehu?

Naši psihološki razgovori mogu Vam pomoći da prebrodite teške životne trenutke.

Tim djelatnika

Djelatnica CentraNaše djelatnice su posebno educirane za svako područje savjetovanja i proricanja budućnosti te će Vas rado i strpljivo saslušati i savjetovati:

  • Maja: tarot
  • Valentina: astrologija, tarot, rune, visak
  • Katarina: astrologija, tarot, kugla
  • Andrea: astrologija, rune, bioenergija
  • Ivona. numerologija, tarot
  • Nikolina: tarot, astrologija
  • Dora: astrologija, tarot, snovi
  • Ana: tarot, rune.

Odaberite neku od naših metoda predviđanja ili savjetovanja o poslu, ljubavi ili životu koja Vam najviše odgovara i zatražite naše djelatnice pozivom na kontakt broj telefona. Ne poznajete li dobro mogućnosti svih metoda, savjetujte se sa našim djelatnicama. One će Vam rado pomoći.

Predviđanja Vaše budućnosti dio su našeg savjetovanja. Ona inače daju nejasne poruke koje tek zajedno u kontekstu i uz Vašu prisutnost stvaraju konkretne savjete. Centar alternative "Sirius" upravo radi na pojašnjavanju nejasnih poruka.

Izrada natalne karte - naručite na tel. 098 174 9933.

Izrada natalne karte - naručite na tel. 098 174 9933.

Izrada detaljne natalne karte - SAMO 300 kn! Nazovite nas na broj 098 174 9933 i saznajte više o natalnoj karti te zašto Vam je potrebna.

više...

Vaš podznak

Vaš podznak

Oko tridesete godine podznak ima sve veći utjecaj na Vas. Da li znate koji je Vaš podznak?

više...

Metode predviđanja

Metode predviđanja

Najzastupljenija metoda predviđanja je pomoću tarot karata. Tarot nam otkriva prošlost, sadašnjost i budućnost. Iskušajte ga i Vi!

više...

Kristal kao poklon

Kristal kao poklon

Vjernim klijentima Centra alternative "Sirius", kao znak pažnje i zahvalnosti. poštom ćemo poslati kristal, koji odgovara njihovom horoskopskom znaku.

više...

Tražite ljubav?

Tražite ljubav?

Posjetite stranice naše Agencije za poznanstva "Zajedno", i dopustite nam da Vam profesionalno i stručno pomognem u potrazi za Vašom idealnom osobom.

više...