Usluge ne pružamo osobama mlađim od 18 godina

Podznak

Osim s horoskopskim znakom, od rođenja na nas utječe i naš horoskopski podznak. Tokom života, u nama se očituju i osobine našeg podznaka. Važno je napomenuti da oko naše 30.  godine podznak počinje dominantno djelovati na nas. Svaka osoba nije upoznata sa svojim horoskopskim podznakom te možemo ponekad imati i pogrešna saznanja o njemu. Zato svatko treba precizno odrediti svoj horoskopski podznak.

Centar za alternativu "Sirius" će Vam ovdje pomoći kako biste sami utvrdili Vaš podznak u horoskopu. Pri tome je važno da imate točne podatke Vašeg rođenja - datum, sat i minute. Nakon što unesete datum i vrijeme rođenja, izračunat ćemo Vam Vaš horoskopski podznak.

Upoznate li Vaš horoskopski podznak u horoskopu, upoznat ćete bolje sami sebe - Vaše prednosti, ali i mane.

I ne zaboravite - mane su također te koje nas ljude čine čovjekom, a spoznajom podznaka u horoskopu postajemo sigurniji i u sebe i u ljude općenito.
Odaberite dan i mjesec te sat i minute Vašeg rođenja kako biste saznali koji je Vaš podznak te osnovne osobine koje Vam taj podznak donosi.
Računanje podznaka

. .

:

Poštovani,

Molimo popunite potrebna polja

Izrada natalne karte - naručite na tel. 098 174 9933.

Izrada natalne karte - naručite na tel. 098 174 9933.

Izrada detaljne natalne karte - SAMO 300 kn! Nazovite nas na broj 098 174 9933 i saznajte više o natalnoj karti te zašto Vam je potrebna.

više...

Vaš podznak

Vaš podznak

Oko tridesete godine podznak ima sve veći utjecaj na Vas. Da li znate koji je Vaš podznak?

više...

Metode predviđanja

Metode predviđanja

Najzastupljenija metoda predviđanja je pomoću tarot karata. Tarot nam otkriva prošlost, sadašnjost i budućnost. Iskušajte ga i Vi!

više...

Kristal kao poklon

Kristal kao poklon

Vjernim klijentima Centra alternative "Sirius", kao znak pažnje i zahvalnosti. poštom ćemo poslati kristal, koji odgovara njihovom horoskopskom znaku.

više...

Tražite ljubav?

Tražite ljubav?

Posjetite stranice naše Agencije za poznanstva "Zajedno", i dopustite nam da Vam profesionalno i stručno pomognem u potrazi za Vašom idealnom osobom.

više...